11.06.2016

Memorijal „Miljan Miljanić“ - Delegacije učesnika, FS Srbije i FS Beograda posetile grob Miljana Miljanića i položile cveće

Na trećem Memorijalu „Miljan Miljanić“ što se tiče takmičenja 11. jun je slobodan dan, pa su delegacije iz zemalja čije reprezentacije učestvuju na Miljanovom Memorijalu (Crna Gora, Slovenija i Hrvatska) zajedno sa delegacijama Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Beograda i sinom trenerske legende Milošem Miljanićem posetile grob pokojnog Miljana Miljanića i položile cveće.

  

U delegaciji FS Srbije bili su generalni sekretar Nebojša Ivković i Zdravko Jokić, kao i službenici saveza koji su uključeni u organizaciju ovog turnira Dušan Rajković i Nemanja Nikolić, dok su delegaciju FS Beograda činili potpredsednik FSB Miodrag Janković, generalni sekretar Jovan Šurbatović i portparol Duško Milanović.

  

Ovom činu prisustvovali su još i direktor Memorijala „Miljan Miljanić“ Goran Stanojević, jedan od omiljenih Miljanovih fudbalera, nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Stanislav Karasi i novinarske legende Dobrivoje Bobi Janković i Milorad Đurković koji je na ovo takmičenje doputovao sa reprezentacijom Crne Gore. Prisutnima su se prigodnim govorima obratili Miljanov sin Miloš Miljanić i Dobrivoje Bobi Janković. Miloš Miljanić je zahvalio pre svega generalnom sekretaru FS Beograda Jovanu Šurbatoviću na čiju inicijativu se održava ovo takmičenje već treću godinu za redom i istakao da je organizacija takva da je i sam Miljan zadovoljan ako to gleda negde sa neba. O trenerskoj i ljudskoj veličini Miljana Miljanića govorio je i Dobrivoje Bobi Janković.

  

Zatim su delegacije imale oficijelni ručak u restoranu „Madera“ koji je bio omiljeno mesto Miljana Miljanića. Tom prilikom su razmenjeni pokloni, a generalni sekretar FS Beograda je u ime Fudbalskog saveza Beograda koji je suorganizator ovog Memorijala uručio delegacijama Slovenije, Hrvatske i Crne Gore plakete koje će ih trajno podsećati na učešće u trećem po redu Miljanovom memorijalu. Jovan Šurbatović je dodelio plaketu i Milošu Miljaniću.

  

  

Miljanov Memorijal se završava u nedelju 12. juna 2016. kada su na programu utakmice trećeg, poslednjeg, kola u kojima se od 17:30 sati sastaju Crna Gora sa Slovenijom (SC FS Srbije u Staroj Pazovi) i Srbija sa Hrvatskom (stadion FK „Čukarički“ na Banovom Brdu). Biće to kolo odluke posle koga će biti poznat osvajač pobedničkog pehara. Ulaz je besplatan, a utakmicu između Srbije i Hrvatske direktno će prenositi popularna sportska televizijska kuća „Arena Sport“.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!