21.05.2019

Memorijal „Miljan Miljanić 2019“ – prvi takmičarski dan doneo finale između Srbije i Crne Gore

Počelo je šesto izdanje Memorijala „Miljan Miljanić 2019“. Polufinalne utakmice donele su finale u kome će se za pobednički pehar, u četvrtak 23. maja 2019. od 16 časova na stadionu FK „Sinđelić“ boriti reprezentacije mlađih kadeta (U-16) Srbije i Crne Gore.

  

U premjernoj utakmici odigranoj pre podne u SC FSS u Staroj Pazovi Srbija je, posle preokreta, savladala Severnu Makedoniju sa 2:1. Makedonci su vodili, ali su naši momci preokrenuli i plasirali se u finale.

  

STRELCI: 0:1 Trpčevski 36, 1:1 Bačanin 53, 2:1 Ajdar 80. Stadion: SC FSS. Sudija: Andrija Stojanović (Srbija).


SRBIJA
: Ćopić, Lazić (od 46. Bojat), Miodragović (od 84.Đorđević), Miletić (od 75. Petković), Despotovski, Cvetićanin (od 64. Janković), Stanković (od 84. Spasić), Krstić (od 64. Stojanović), Bačanin, Subotić, Grgić (od 46. Ajdar).


SEVERNA MAKEDONIJA: Mitrev, Kudev (od 65. Ali), Taseski (od 78. Georgiev), Stojanovski (od 83. Temelkovski), Gjorgovski,  Gogov, Feta, Rakipi, Elezi (od 83. Taipi), Talakov (od 83. Gligorov), Trpčevski.

U drugoj polufinalnoj utakmici na stadionu FK „Sinđelić“ činilo se da će reprezentacija Crne Gore lako u finale jer je tokom prvog dela utakmice sa Bugarskom vodila sa 3:0. Međutim, Bugari se nisu predali i uspeli su da izjednače na 3:3 izborivši „jedanaesterce“. Ipak, mlade nade „Sokolova“ su u tom segmentu bile srećnije pa su rezultatom 6:5 prošli u završni duel u kome će se sa domaćinom boriti za pehar namenjen pobedniku 6. Miljanovog memorijala.

U sredu je slobodan dan što se tiče utakmica, a u podne će delegacije učesnika, FSS i FSB zajedno sa članovima porodice položiti cveće na grob Miljana Miljanića posle čega će biti organizovan prigodan ručak u restoranu „Madera“.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!