23.05.2019

Memorijal „Miljan Miljanić 2019“ – Reprezentacija Srbije pobednik

Finalnom utakmicom između reprezentacija mlađih kadeta (U-16) Srbije i Crne Gore odigranom na stadionu FK „Sinđelić“ završen je šesti po redu međunarodni memorijalni turnir „Miljan Miljanić 2019“. Trijumfovala je reprezentacija Srbija koja je ubedljivo u borbi za pobednički pehar pobedila nade iz Crne Gore sa 4:1.

  

Dvostruki strelac bio je Matija Bačanin, dok su po jedan pogodak postigli Boris Krstić i Dario Grgić.

  

Gol za Crnu Goru dao je njihov najbolji igrač i kapiten Lazar Mijović iz kaznenog udarca. Trijum izabranika selektora Dejana Brankovića bio je sasvim zaslužen jer su oni svoje rivale nadigrali u svim elementima.

  

Po završetku utakmice održana je kraća ceremonija uručenja pehara. Tako je predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Branko Babić kapitenu Crne Gore predao pehar za drugo mesto na ovom Memorijalu.

  

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, proslavljeni as FK „Crvena zvezda“ i jedan od najboljih učenika Miljana Miljanića, Stanisalav Karasi pobednički pehar uručio kapitenu reprezentacije Srbije Stefanu Despotovskom.

  

U utakmici za treće mesto koja se istovremeno igrala u SC FSS u Staroj Pazovi reprezentacija Severne Makedonije je savladala Bugarsku sa 1:0.

  

U večernjim časovima u SC FSS u Staroj Pazovi uručeni su pehari za treće i četvrto mesto (predali su ih Dušan Gelić iz FSS i Dražen Dukić), a zatim su proglašeni i najbolji pojedinci šestog Miljanovog memorijala.

  

  

  

Tako je za najboljeg golmana proglašen reprezentativac Srbije Marko Ćopić kome je priznanje uručio Miroslav Stojanović, generalni sekretar FS Beograda.

  

Sa tri postignuta gola titulu najboljeg strelca poneo je još jedan rerprezentativac Srbije – Mateja Bačanin. Njemu je priznanje predao Branko Babić predsednik beogradske trenerske organizacije.

  

Na kraju je proglašen i najbolji igrač ovog takmičenja, a to priznanje dobio je Filip Trpčevski iz Severne Makedonije. Njemu je priznanje uručio sin Miljana Miljanića Miloš Miljanić, inače direktor Centra za edukaciju fudblakih trenera FS Srbije. Time je i zvanično završen šesti Memorijal Miljana Miljanića.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!