22.05.2019

Memorijal "Miljan Miljanić 2019" - Poseta Miljanovom grobu

Delegacije FS Srbije i FS Beograda i predstavnici reprezentacija Bugarske, Crne Gore i Severne Makedonije,zajedno sa Milošem Miljanićem, sinom Miljana Miljanića, posetili su Miljanov grob u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

  

Tom prilikom položili su cveće na Miljanov grob. U ime Fudbalskog saveza Beograda cveće su položili predsednik Ilija Petković i generalni sekretar Miroslav Stojanović.

  

Miljanov grob posetili su i njegovi bivši igrači, proslavljeni reprezentativci Jugoslavije i nekadašnji asovi FK "Crvena zvezda" Stanislav Karasi i Slobodan Janković - Cole. Prisutnima su se na groblju obratili Ilija Petković i predstavnik delegacije FS Crne Gore, veliki Miljanov prijatelj i slavni televizijski komentator Milorad Dugo Đurković.

  

Posle posete groba Miljana Miljanića u restoranu "Madera" organizovan je tradicionalni ručak. Prisutnima su se obratili generalni sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović, inače čovek koji je pokrenuo Miljanov memorijal i predsednik FS Beograda i nekadašnji slavni jugoslovenski reprezentativac za vreme selektorskog perioda Miljana Miljanića Ilija Petković. Tom prilikim delegacijama su uručene plakete.

  

Memorijal "Miljan Miljanić 2019" završava se sutra. Od 16 časova na stadionu FK "Siinđelić" igraće se finalna utakmica između reprezentacija mlađih kadeta Srbije i Crne Gore, a u isto vreme u SC FSS u Staroj Pazovi u borbi za treće mesto sastaće se Severna Makedonija i Bugarska. U večernjim časovima u Staroj Pazovi održaće se ceremonija dodele pehara i priznanja.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!