29.09.2018

Na Adi Ciganliji FS Beograda obeležio UEFA nedelju bazičnog fudbala

Višegodisnje obeležavanje Dana bazičnog fudbala preraslo je u događaj  koji je postao i deo Evropske nedelje sporta Evropske komisije. Ove godine je četvrta po redu UEFA nedelja bazičnog fudbala čija osnovna karakteristika je masovnost i raznovrsnost. Inače, cilj bazičnog fudbala je u što većoj dostupnosti fudbalske igre. Fudbal za sve i za svakoga. To se posebno odnosi na uključenje u igru osoba sa posebnim potrebama, devojčica, žena, veterana i slicno.

  

Zbog toga su ambijent i okruzenje koje donosi bazični fudbal najpogodniji za stvaranje i postizanje vrhunskih i izvednih fudbalskih i sportskih rezultata.

  

  

  

Fudbalski savez Beograda, u saradnji sa FS Srbije, organizuje ovaj festival fudbala gde radost fudbalske igre mogu da osete i osobe sa posebnim potrebama, devojčice, deca kojoj su ovo prvi fudbalaki koraci i da zajedno sa decom koja igraju Ligu pretpetlića FSB i koja su već više godina u trenažnom procesu krenu u istraživanje fudbalske igre. Fudbalski savez Beograda posebnu pažnju poklanja uredjenju fudbalskog ambijenta kako po pitanju implementacije UEFA i FIFA standarda u organizaciji takmičenja za najmlađe tako i po pitanju izgradnje jednog zdravog sportskog okruženja koja je mladom sportisti podrška i podstrek a ne kritika i nasilje.

  

  

Zato je u subotu 29. septembra na terenu SC FSB na Adi Ciganliji bila dominantna radost čiji povod je bio fudbal. Slike sa ovog događaja već dovoljno govore, a generalni sekteretar Fudbalskog saveza Beograda Miroslav Stojanović podelio je učesnicima poklone u vidu fudbalske opreme.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!