12.12.2018

Važno obaveštenje za trenere kojima ističe ili je istekla UEFA “A” i UEFA “B” licenca

Komisija za izdavanje dozvola za rad trenera Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda obaveštava i ujedno upozorava sve trenere koji poseduju UEFA “A” ili UEFA “B” licence koje imaju rok važenja do 31. decembra 2018. godine (ili su istekle ranijih godina i nisu produžavane), a uoči početka takmičarske sezone su dobili uslovne (privremene) dozvole za rad u klubovima koji se takmiče u ligama FS Beograda, da su u obavezi da iste produže na seminaru koji se organizuje u SC FSS u Staroj Pazovi 17. i 18. decembra 2018. godine.

Ukoliko to ne učine takvim trenerima prestaje da važi i automatski se suspenduje uslovno izdata dozvola za rad za takmičarsku sezonu 2018/2019 u ligama FS Beograda (seniorske i lige mlađih kategorija). O tome će biti obavešteni njihovi klubovi i komesari za takmičenje odgovarajućih liga FSB.

Treneri koji uredno produže svoje UEFA “A” ili UEFA “B” licence dužni su da po dobijanju novih, validnih, licenci istu iskopiraju (što mogu učinitii i prilikom preuzimanja novih licenci) i kopiju dostave sekretaru Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda najkasnije do 15. februara 2019. godine.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!