18.12.2018

Obnova trenerskih UEFA „A“ i UEFA „B“ licenci u SC FSS u Staroj Pazovi

U Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi održan je dvodnevni seminar za obnovu trenerskih licenci UEFA „A“ i UEFA „B“ nivoa. Ovaj seminar su zajednički organizovali Edukacioni centar FS Srbije i Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda. Odziv je bio izuzetan, pa je sala u kojoj su održana predavanja bila ispunjena do poslednjeg mesta. Prisutne trenere u ime beogradske trenerske organizacije pozdravio je njen predsednik Branko Babić, a seminarom je koordinirao nosilac programa Velibor Đurić. Tema seminara bila je Srpska liga i iskustva trenera tog ranga u radu.

 

Prvog dana u ponedeljak 17. decembra 2018. godine predavanja su održali Miloš Miljanić, direktor Edukacionog centra FS Srbije ujedno i predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Srbije, zatim treneri FK „Kolubara“ iz Lazarevca Veroljub Dukanac i Jovica Damnjanović čiji klub je jesenji prvak Srpske lige – grupa „Beograd“ i na kraju nekadašnji sudijski internacionalac Dejan Filipović koji je imao temu iz Pravila igre.

 

Drugog dana ovog seminara prvo predavanje su održali treneri FK „Brodarac“ Milan Kuljić i Željko Kalajdžić, a završno predavanje kojim je seminar zatvoren trener RFK „Grafičar“ Milija Žižić.

Svi treneri koji su prisustvovali ovom seminaru i ispoštovali zahteve za učešće na istom dobiće nove, validne, licence (UEFA „A“ i UEFA „B“ nivoa) koje će važiti do 2021. godine.

Oni treneri koji nisu produžili svoje UEFA licence narednu priliku za to imaće u decembru 2019. godine, a u tom periodu (dok ih ne produže) neće moći da dobiju dozvolu za rad u klubovima koji se takmiče u ligama pod okriljem Fudbalskog saveza Beograda.

Ukoliko neki od trenera čije licence ističu 31. decembra 2018. godine poseduju privremene (uslovne) dozvole za rad izdate na početku sezone 2018/2019 za lige FS Beograda, a nisu na ovom seminaru produžili validnost svojih licenci – istima prestaje važnost izdatih dozvola za rad i oni gube pravo da vode ekipe u takmičenjima FS Beograda. O tome će detaljno i pravovremeno biti obavešteni njihovi klubovi kao i komesari koji vode takmičenja u odgovarajućim ligama FS Beograda. Klubovi će morati da takve dozvole za rad vrate u OFT FS Beograda uoči nastavka sezone, a najkasnije do 1. marta 2019. godine.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!