08.02.2019

Važno obaveštenje za trenere članove OFT FSB povodom edukacija za UEFA "B" diplomu i Nacionalni trenerski "C" sertifikat

Fudbalski savez Beograda i Centar za edukaciju fudbalskih trenera OFT FS Beograda obaveštavaju sve zainteresovane trenere svoje članove da ukoliko žele mogu aplicirati za pohađanje edukacije za trenersku UEFA/FSS "B" diplomu i Nacionalni trenerski "C" sertifikat.

Uslove za prijavu kandidata možete videti ispod ovog teksta ili klikom ovde i molimo sve zainteresovane kandidate da ih pažljivo i u celosti pročitaju.

  

Linkovi sa kojih možete preuzeti formulare za prijavu su sledeći:

Edukacija za UEFA/FSS "B" diplomu

- Igračka karijera  - ovde:

- Trenerska karijera - ovde:

Edukacija za Nacionalni trenerski "C" sertifikat

- Formular za prijavu - ovde:

Iste ove formulare možete preuzeti i na stranici Formulari i obrasci na levoj stranici našeg sajta i u sekciji Dokumenti.

Validini su samo novi formulari sa logom CEFT OFT FSB. Molimo sve one kandidate koji apliciraju da formulare popune čitko i precizno, jer nepotpuna dokumentacija neće se razmatrati. 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!