12.03.2020

Obaveštenje za zainteresovane kandidate u vezi prijave za edukaciju za Nacionalni trenerski "C" sertifikat

Fudbalski savez Beograda i Centar za edukaciju fudbalskih trenera OFT FS Beograda obaveštavaju sve zainteresovane kandidate da ukoliko žele mogu aplicirati za pohađanje edukacije za Nacionalni trenerski "C" sertifikat.

Opšti uslovi za prijavu kandidata su sledeći:

- Da je kandidat punoletan

- Da je kandidat stekao najmanje srednje strućno obrazovanje (SSS)

- Da se protiv kandidata ne vodi sudski postupak (dostavlja se potvrda nadležnog suda)

- Da se kandidat bavio fudbalskim sportom kao igrač/ica najmanje četiri godine (potvrda kluba ili pasoš igrača kao dokaz)

- Da kandidat ima lekarsko uverenje o zdravstvenoj sposobnosti

- Da se kandidat do dobijanja sertifikata posle odslušanih predavanja učlani u Organizaciju fudbalskih trenera FS Beograda (OFT FSB) - formular za učlanjenje preuzeti ovde:

Edukacija za Nacionalni trenerski "C" sertifikat

- Formular za prijavu moćete preuzeti - ovde:

Isti ovaj formular možete preuzeti i na sekciji Formulari i obrasci na levoj stranici našeg sajta kao i u sekciji Dokumenti.

Validini su samo novi formulari sa logom CEFT OFT FSB. Molimo sve one kandidate koji apliciraju da formulare popune čitko i precizno, jer nepotpuna dokumentacija neće se razmatrati. Prilikom predaje dokumentacije obavezno dostaviti jednu fotografiju i dokaz o uplati 20.000,00 dinara na račun FSB 310-218343-31 

Prijave zainteresivanih kandidata primaće se svakog radnog dana od 10:00 - 15:00 časova u kancelariji OFT FSB u Deligradskoj 27 u prostorijama FSB počev od 13. marta do četvrtka 26. marta 2020. godine. Spisak polaznika edukacije biće objavljen na ovom sajtu u petak 27. marta 2020. godine do 15:00 časova

Edukacija će se održati ukoliko se prijavi najmanje 25 kandidata, a maksimalan broj kandidata koji mogu da pohađaju edukaciju koja će se održati sva četiri dana u SC FSB na Adi Ciganliji je 35. 

Prijave kandidata posredstvom E-Mail-a neće se uzimati u obzir.

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!