06.06.2019

Sudijska trojka iz Beograda na Prvenstvu Evrope za mlade reprezentacije (U-21) u Italiji – prijem u FS Beograda

Beogradske sudije-internacionalci Srđan Jovanović, Milan Mihajlović i Uroš Stojković sudiće utakmice na predstojećem Prvenstvu Evrope za mlade reprezentacije (U-21) koje se održava u Italiji od 16. do 30. juna ove godine. Tim povodom, a uoči njihovog puta na ovo značajno takmičenje, gde će „zagrevanje“ biti suđenje jedne kvalifikacione utakmice za Prvenstvo Evrope 2020, u Fudbalskom savezu Beograda upriličen je prijem za ovu na svetskom nivou perspektivnu sudijsku trojku. Njih su primili predsednik FS Beograda Ilija Petković i generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović, kao i predsednik Organizacije fudbalskih sudija Beograda Dejan Filipović. 

  

U srdačnom razgovoru Jovanoviću, Mihajloviću i Stojkoviću domaćini su poželeli uspešno suđenje na predstojećem takmičenju na kome, inače, učestvuje i reprezentacija Srbije uz nadu da će nastaviti progresiju uspeha koja ih krasi.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!