18.09.2019

„Danube Moravia Kup 2019“ u Brnu – selekcija FS Beograda (2003) pobednik

U češkom gradu Brno održan je 17. i 18. septembra 2019. godine tradicionalni, četvrti po redu, međunarodni kadetski fudbalski turnir „Danube Moravia Kup 2019“ na kojem je trijumfovala selekcija Fudbalskog saveza Beograda (dečaci rođeni 2003. godine).

  

Učestvovalo je osam selekcija iz Češke, Slovačke, Poljske, Mađarske, Slovenije i Srbije raspoređenih u dve grupe (grupa „A“ Zapadnoslovenski region, Ljubljana, Region Visočina i domaćin Zapadnoslovenski region - Brno i u grupi „B“ Bratislava, Krakov, Đer i Beograd). Posle prvog takmičarskog dana, u utorak 17. septembra 2019. godine, naši momci su zabeležili dve pobede nad Poljacima (5:0) i Mađarima (3:0), pa su se kao pobednici grupe našli u finalu.

 

U borbi za pobednički pehar, u sredu, izabranici instruktora Željka Mikovića bili su bolji od  domaćina takmičenja, Južnomoravskog regiona, savladavši ih sa 2:0 i to pogocima dvostrukog strelca Marka Jankovića. Delegaciju FS Beograda je predsednik našeg saveza Ilija Petković koji je ovom prilikom imao niz susreta sa predstavnicima domaćina i ekipa učesnika ovog turnira na kojima je učvršćena dugogodišnja uspešna saradnja koju FS Beograda ima sa regionima iz Češke, Slovačke, Mađarske i Slovenije.

  

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!