28.12.2022

KMF "Solunac" pobednik Futsal Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda

KMF "Solunac" iz Barajeva pobednik je Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda. U finalnoj utakmici ovog takmičenja Barajevci su u dvorani SC "Rakovica" pobedili ekipu SK "Ekonomist" sa 5:2.

  

Tako je osvajač Kupa FSB u futsalu napravio podvig savladavši ubedljivo ekipu iz višeg ranga što daje poseban značaj uspehu trenutno trećeplasiranog kluba Treće futsal lige - "Beograd". Inače ovo je i jedan istorijski momenat, jer je pehar koji je osvojio "Solunac" i prvi trofej Kupa Beograda za kolektivne sportove u Barajevu.

  

Pogotke za KMF "Solunac" postigli su Uroš Vasić, Dragan Gogić, Nikola Petković i dvostruki strelac Aleksandar Petković i time obradovali više od 150 navijača koji su došli iz Barajeva da bodre ekipu "Solunca".

  

Po završetku utakmice generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda Miloš Mirković uručio je zlatne i srebrne medalje akterima finalne utakmice.

  

Posle toga došao je onaj najsvečaniji momenat kada je Miloš Mirković predao pobednički pehar kapitenu "Solunca" Nikoli Petkoviću.

  

Ceremoniji dodele medalja i pehara prisustvovao je i komesar za takmičenje Treće futsal lige - "Beograd" Mile Bekrić, a finale je pratio i komesar za suđenje ovog takmičenja Božidar Ninčić koji je bio veoma zadovoljan suđenjem Nikole Rabrenovića, Branka Galića i Đorđa Ćirića. a Božidar Stanojević bio je delegat ove utakmice kojima su takođe uručena priznanja Fudbalskog saveza Beograda.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!