12.03.2019

Obeleženo 99 godina Fudbalskog saveza Beograda – Otvoren teren za mali fudbal i deljena oprema klubovima na Adi Ciganliji

Fudbalski savez Beograda danas je napunio 99 godina od svog osnivanja 12. marta 1920. godine. Tim povodom u SC FSB na Adi Ciganliji održana je prigodna svečanost, a predsednik FS Beograda Ilija Petković otvorio je novi teren za mali fudbal. Pozdravljajući prisutne, Ilija Petković je između ostalog napomenuo da je Fudbalski savez Beograda uvek na strani svojih članova – klubova i da će se truditi da im pruža podršku kada god je to moguće. Zatim je izrazio zadovoljstvo što jednom broju klubova na ovaj dan, kada se obeležava 99. rođendan i ulazi u period kada će se napuniti i čitav vek postojanja, može predati poklone u vidu sportske opreme.

  

Predsednik FS Beograda Ilija Petković zatim je presekao svečanu traku, čime je zvanično otvoren novi teren za mali fudbal u SC FSB na Adi Ciganliji,  a onda je usledila i predaja pokolona – sportske opreme za opštinske fudbalske saveze i klubove koji se takmiče u seniorskim ligama FSB.

  

Raznu sportsku opremu dobilo je pored fudbalskih saveza opština i 64 kluba iz Srpske lige – grupa „Beograd“, Zonske lige Beograda, Prve beogradske lige (grupe „A“ i „B“), Međuopštinske lige (grupe „A“ i „B“) i Opštinske lige Barajevo, a obradovani su i ŽFK „Sloga“ i OFK „Žarkovo“.

  

  

Uz predsednika FSB Iliju Petkovića ovoj svečanosti prisustvovali su potpredsednici Željko Popović i Goran Spasojević, generalni sekretar FSB Miroslav Stojanović i član IO FSB, inače predsednik OFT FSB, Branko Babić.

            

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!