12.05.2017

Odluke komesara za disciplinu Druge futsal lige – Beograd – SUF “Obilić” isključen iz takmičenja na dve godine

Postupajući po prijavi komesara za takmičenje Druge futsal lige – Beograd Radenka Stevovića, a s obzirom na to da SUF “Obilić” nije organizovao utakmicu 16. kola kada je trebalo da bude domaćin ekipi KMF “Intelektualac”, pa se nije pojavio ni kao gost na utakmici 18. kola protiv KMF “Srpska BGD” i nije isplatio službena lica sa utakmice koju je odigrao kao domaćin protiv KMF “Banjica” 7. aprila ove godine, komesar za disciplinu ovog takmičarskog ranga Miladin Mišić doneo je odluku da se SUF “Obilić” kazni po članu 70. DP FSS i to isključenjem iz budućih takmičenja futsal lige u vremenu od dve takmičarske sezone.

Takođe, komesar za disciplinu ovog takmičarskog ranga izrekao je disciplinsku meru novčanih kazni od po 5.000,00 dinara za KMF “Gročanski futsal klub” i KMF “Banjica” (član 90. DP FSS), a zbog neizmirivanja obaveza prema službenim licima. Istovremeno ova dva kluba su suspendovana do izmirenja duga u celosti.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!