29.03.2012

Odluke povodom neodigrane utakmice 17. kola Srpske BIP lige – grupa „Beograd“ FK „Voždovac“ – FK „Dorćol“

Povodom neodigrane utakmice 17. kola Srpske BIP lige – grupa „Beograd“ između FK „Voždovac“ i FK „Dorćol“ Odbor za hitna pitanja FSB i Komesar za takmičenje ovog ranga Velibor Novović doneli su sledeće Odluke (možete pogledati skenirana dokumenta ispod ove vesti).

U Odluci donetoj na 4. sednici Odbora za hitna pitanja FS Beograda održanoj 29. marta kaže se sledeće:

„Zbog vanrednih okolnosti nastalih usled nepoštovanja odluka organa FSB od strane FK „Dorćol“, člana Srpske BIP lige – grupa „Beograd“ koje su mogle proizvesti teške posledice po pitanju regularnosti takmičenja i dalje sudbine pomenutog fudbalskog kluba, nalaže se komesaru za takmičenje Srpske BIP lige – grupa „Beograd“, da poštujući pisanu izjavu – saglsnost FK „Voždovac“ za odigravanje nove utakmice 17. kola Srpske BIP lige – grupa „Beograd“ koja nije odigrana u predviđenom terminu, donese odluku o zakazivanju utakmice u novom terminu.

FK „Dorćol“ se obavezuje da ispoštuje Sporazum o regulisanju ostatka duga br. 03/49/12 od 29. 03. 2012. godine do 04. 04. 2012. u 12:00 časova. U protivnom snosiće sve posledice neizvršavanjem svojih obaveza, koje proističu iz odredaba Statuta FSB (čl. 23. i 24.) i Propozicija o takmičenju FS Beograda (čl. 78. 79. i 80.)“

Na osnovu ove Odluke Odbora za hitna pitanja FSB Komesar za takmičenje Srpske BIP lige – grupa „Beograd“, Velibor Novović, je odlučio da se neodigrana utakmica 17. kola između FK „Voždovac“ i FK „Dorćol“ odigra u sredu 4. 04. 2012. godine u 16:00 časova.    

Takođe, potpisan je i Sporazum između FS Beograda i FK „Dorćol“ koji možete pogledati kao skenirani dokument.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!