06.08.2019

Određeni takmičarski brojevi za Međuopštonsku ligu i OL Barajevo

U PRESS centru FSB održano je izvlačenje takmičarskih brojeva za sezonu 2019/2020 u Međuopštinskoj ligi (grupe „A“ i „B“) i Opštinskoj ligi Barajevo. U prisustvu velikog broja predstavnika klubova žrebom je rukovodio komesar za takmičenje ovog ranga Branislav Gašić sa svojim saradnicima Vladimirom Tešićem (suđenje), Zoranom Milovanovićem (disicplina).

  

Žreb takmičarskih brojeva je protekao u veoma konstruktivnoj atmosferi i bez ikakvih problema, a prvo je na redu bila „A“ grupa Međuopštinske lige. Klubovi su dobili sledeće takmičarske brojeve: 1”Umka”, 2 “Sparta Železnik”, 3 “Velika Moštanica”, 4”DIF”, 5 “Šećeranac Ada”, 6 “B U S K”, 7 “Busije”, 8 “Novi Beograd”, 9 “Zmaj 1953”, 10 “13. maj Zemun”, 11 “Dedinje BGD”, 12 “Rekreativo 011” i 13 “Mladi proleter. U prvom kolu igraće: “Sparta Železnik” - “Mladi proleter”, “Velika Moštanica” - “Rekreativo 011”, “DIF” - “Dedinje BGD”, “Šećeranac Ada” - “13. maj Zemun”, “B U S K” - “Zmaj 1953” i “Busije” - “Novi Beograd”. FK “Umka” je slobodan u prvom kolu.

  

Zatim su izvučeni takmičarski brojevi u grupi “B” Međuopštinske lige. Brojevi su sledeći:

1 “Palilulac”, 2 “Resnik”, 3 “Poštar 1930”, 4 “Sveti Stefan”, 5 “Pinosava”, 6 “Arsenal”, 7 “Boka seniors”, 8 “Siti sport klub”, 9 OFK “Crvenka”, 10 “Lepušnica”, 11 “Minel”, 12 “Avala 1939”, 13 “Pionir” i 14 “P K B” (Padinska Skela). Tako će takmičenje u prvom prvenstvenom kolu otvoriti “Palilulac” - “P K B”, “Resnik” - “Pionir”, “Poštar 1930” - “”Avala 1939”, “Sveti Stefan” - “Minel”, “Pinosava” - “Lepušnica”, “Arsenal” - OFK “Crvenka” i “Boka seniors” - “Siti sport klub”.

 

Na kraju su određeni i takmičarski brojevi u Opštinskoj ligi Barajevo u kojoj će pet klubova odigrati četvorokružno (po deset kola u jesen i proleće). Klubovi su dobili sledeće brojeve:

1 “Rušanj”, 2 “Veliki Borak”, 3 “Beljina”, 4 “Vranić” i 5 OFK “Guncati”. U prvom kolu će se sastati: “Veliki Borak” - “OFK “Guncati” i “Beljina” - “Vranić”, a FK “Rušanj” je slobodan.

  

Po završetku žreba, predstavnicima klubova obratio se komesar za takmičenje Branislav Gašić koji je sugerisao da se i u predstojećoj sezoni igra korektno i u granicama fer pleja, kao i da se utakmice organizuju u skladu sa Propozicijama. Predstavnici klubova upoznati su i sa procedurom u vezi sa licenciranjem trenera.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!