31.01.2018

Održan sastanak sa predstavnicima klubova Međuopštinske lige i Opštinske lige Barajevo

Sastanak takmičarskih organa Međuopštinske lige i Opštinske lige Barajevo sa predstavnicima klubova tog ranga vodio je komesar za takmičenje Branislav Gašić sa saradnicima komesarima za suđenje (Momčilo Stojaković) i disciplinu (Zoran Milovanović). Odziv je bio izuzetno veliki, a sastanak se sastojao iz dva dela. U prvom su izabrani delegati za Skupštinu FS Beograda u mandatnom periodu 2016-2020, a u drugom se razgovaralo o pripremama za početak tamičenja u prolećnom delu prvenstvene sezone 2017/2018.

 

Predstavnici klubova iz grupa „A“ i „B“ Međuopštinske lige jednoglasno su za svog predstavnika-delegata u Skupštini FSB izabrali Stevana Tišmu iz FK „Posavac Tišma“ (Boljevci), dok su delegati klubova iz Opštinske lige Barajevo, takođe jednoglasno, izabrali Dejana Đorđevića iz FK „Beljina“.

 

 U nastavku sastanka razgovaralo se o pripremama za start prolećne polusezone, uz osvrt na dešavanja iz takmičenja u jesenjem delu. Komesar za takmičenje Branislav Gašić pohvalio je klubove za disciplinu izraženu u malom broju crvenih kartona, dok je komesar za suđenje Momčilo Stojaković apelovao na klubove da imaju razumevanje za sedamnaest novih sudija koji će u ovom rangu početi da sude u prolećnoj polusezoni. Sastanku je prisustvovao i sekretar Organizacije fudbalskih trenera FSB Duško Milanović.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!