17.03.2017

Održan uslovni seminar za trenere mlađih kategorija u ligama FS Beograda – Velibor Đurić o selektiranju mladih igrača

U FC FSB na Adi Ciganliji održan je uslovni seminar koji je prvenstveno bio namenjen trenerima mlađih kategorija koji rade u klubovima u čijim strukturama nema seniorske ekipe. Tema „Selektiranje u fudbalu“ bila je pun pogodak, a priredio je i predavao instruktor FS Srbije za FS Beograda i nosilac programa na UEFA/FSS „B“ diplomi Velibor Đurić.

  

Odziv je bio izuzetan, jer je više od četrdeset trenera pažljivo pratilo izlaganje, a istovremeno interaktivno dobar deo njih učestvovao je u radu. Osim trenera klubova u kojima su isključivo mlađe kategorije u sali je bilo i trenera koji rade u klubovima gotovo svih rangova FSB.

  

Prisutni treneri, inače članovi OFT FSB koja je i organizator još jednog uslovnog seminara u nizu, u svojim knjižicama dobili su potvrdu prisustva koja će imati značajan uticaj uoči letnjeg licenciranja za takmičarsku sezonu 2017/2018.

  

Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda nastaviće sa praksom ovakvih stručnih skupova. Tokom naredne sedmice, ili najkasnije početkom aprila meseca, predprolećni ciklus biće zaokružen seminarom namenjenim trenerima koji rade u najnižem takmičarskom rangu. Sa stručnim seminarima nastaviće se i tokom maja i juna meseca, pa će tako svi beogradski treneri imati dovoljno prostora da u svoje knjižice upišu najmanje dva prisustva na stručnim seminarima što je osnovni uslov za dobijanje dozvole za rad. Naime, odgovarajuća komisija za izdavanje dozvola za rad koju će odrediti OFT FSB će prilikom licenciranja za sezonu 2017/2018. tokom avgusta posebnu pažnju posvetiti detalju koji se odnosi na to da li treneri imaju dva obavezna uslovna stručna seminara u svojim knjižicama ili ne. Oni koji (uz izmirenu članarinu za tekuću godinu) ne ispune i ovaj taraženi uslov neće moći da dobiju dozvolu za rad. Upravo zbog toga ova (inače besplatna) stručna predavanja treba veoma ozbiljno shvatiti i ispoštovati ih, što je većina trenera uglavnom i činila, iako je i ovog puta bilo onih koji su ignorisali ovu obavezu čime su samo pokazali koliko ih "interesuje" struka, a što pre svega treba da brine klubove koji su takve trenere angažovali.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!