08.08.2018

Održan žreb takmičarskih brojeva za Međuopštinsku ligu i Opštinsku ligu Barajevo za prvenstvenu sezonu 2018/2019

U prostorijama PRES CENTRA FSB žrebom su određeni takmičarski brojevi za prvenstvenu sezonu 2018/2019 u Međuopštinskoj ligi (grupe “A” i “B”) i Opštinskoj ligi Barajevo. Veoma dobro posećeni sastanak vodio je komesar za takmičenje ovog ranga Branislav Gašić sa svojim najbližim saradnicima komesarom za suđenje Momčilom Stojakovićem i komesarom za disciplinu Zoranom Milovanovićem. Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović. Oni su predstavnicima klubova preneli i podsetili ih na obaveze iz domena organizacije utakmica i apelovali na to da takmičenje u predstojećoj sezoni protekne sa što manje problema.

  

U centru pažnje je bilo određivanje takmičarskih brojeva za narednu sezonu. Klubovi su prilikom dodele i žrebanja brojeva pokazali visoki nivo saradnje i razumevanja, pa i to na neki način nagoveštava zanimljivo nadmetanje. Određeni su sledeći brojevi:

Grupa “A”:

1 Posavac Tišma, 2 FK 011, 3 Dedinje BGD, 4 Umka, 5 Penjarol, 6 Sparta Železnik, 7 Rekreativo 011, 8 Busije, 9 Mladi proleter, 10 Novi Beograd, 11 B U S K,  12 Šećeranac Ada i 14 13. maj Zemun. Kompletan raspored jesenje polusezone u grupi “A” pogledajte ovde:

  

Grupa “B”:

1 Pinosava, 2 Poštar 1930, 3 Sveti Stefan (Slanci), 4 Pionir (Besni Fok),  5 Zuce, 6 Minel (Ripanj), 7 P K B (Padinska Skela), 8 Avala 1939 (Beli Potok), 9 Siti sport klub, 10 Heroj Polet (Jajinci), 11 Lepušnica (Glogonjski Rit) i 12 Mladost (Jabučki Rit). Kompletan raspored jesenje polusezone u grupi “B” pogledajte ovde:

  

Opštinska liga Barajevo

1 Barajevo, 2 Veliki Borak, 3 Velika Moštanica, 4 Beljina i 6 OFK Guncati. Kompletan raspored jesenje polusezone u Opštinskoj ligi Barajevo biće objavljen na sajtu FS Beograda u sekciji za rezultate u tom takmičarskom rangu.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!