15.07.2021

Održana 13. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda

Održana je 13. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda kojom je predsedavao potpredsednik FSB Goran Spasojević. Na ovoj sednici usvojeno je niz važnih akata koje se odnose na start predstojeće takmičarske sezone 2021/2022. odmah po usvajanju zapisnika sa prethodnog dvanaestog zasedanja usvojene su Propozicije za prvenstvo liga na teritoriji FS Beograda za takmičarsku sezonu 2021/2022. (Propozicije Zonske lige Beograda i Prve beogradske lige pogledajte ovde, Propozicije MOL i OL Barajevo pogledajte ovde).

  

Takođe su jednoglasno kao i sva akta na današnjoj sednici usvojene i Propozicije za prvenstvo liga mlađih kategorija na teritoriji FS Beograda za takmičarsku sezonu 2021/2022. (Propozicije pogledajte ovde).

  

Članovi IO FSB su u nastavku sednice usvojili i nekoliko važnih odluka koje se odnose na predstojeću takmičarsku sezonu pa su tako usvojene: Odluka o sistemu takmičenja na teritoriji FSB za takmičarsku sezonu 2021/2022 (ovde), Odluka o načinu organizovanja takmičenja fudbalskih liga na teritoriji FSB u takmičarskoj sezoni 2022/2023. (ovde)

  

Usvojen je i konačan sastav svih liga u takmičenjima pod ingerencijom FS Beograda u takmičarskoj sezoni 2021/2022 (Srpska liga, Zonska liga i Prva beogradska liga ovde MOL ovde). Takođe su usvojeni i kalendari takmičenja u takmičenju seniora za MOL i OL (ovde) i mlađih kategorija (ovde).

Na kraju sednice, pošto su imenovani komesari u svim ligama FSB (ovde) , usvojene su i liste sudija (ovde) i delegata (ovde) u svim ligama FSB za takmičarsku sezonu 2021/2022.

  

Usvojen je izveštaj sa učešća mlađe selekcije FS Beograda na tradicionalnom međunarodnom memorijalnom turniru „Josip Katalinski – Škija“ u Sarajevu čime je završena 13. sednica IO FS Beograda.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!