02.02.2018

Održana 14. sednica Izvršnog odbora FS Beograda - Skupština FSB 12. februara 2018. godine

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda održana je 14. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda kojom je predsedavao predsednik FSB Dušan Mrakić. Na početku sastanka članovi ovog organa su, posle usvajanja zapisnika sa prethodne sednice, verifikovali odluku Odbora za hitna pitanja FSB kojom se potvrđuje promena imena FK “Žarkovo” u OFK “Žarkovo”.

Član IO FSB Milan Kuljić je, zbog mnogih profesionalnih obaveza koje ga sprečavaju daadekvatno učestvuje u radu Izvršnog odbora FSB, podneo ostavku na tu funkciju koja je usvojena. Zatim je razmatrana jedna od najvažnijih tačaka koje su bile na dnevnom redu ove sednice, a to je određivanje termina za održavanje 3. sednice Skupštine Fudbalskog saveza Beograda. Odlučeno je da se ona održi u ponedeljak 12. februara 2018. godine u Fudbalskom savezu Beograda sa početkom u 16:00 časova.

U nastavku sednice usvojeno je niz izveštaja i to: Izveštaj o radu FSB za 2017. godinu sa Finansijskim izveštajem i Zaključkom komisije FSB za materijalno-finansijsko poslovanje, kao i izveštaji o radu strukovnih organizacija sudija i trenera, Izveštaj o raspoređivanju i utrošku sredstava iz gradskog budžeta za 2017. godinu i Izveštaj Nadzornog odbora FSB.

  

Takođe, usvojeni su planovi i programi za 2018. godinu, a između ostalog: Plan i program rada FS Beograda za 2018. godinu sa kalendarom aktivnosti i Finansijskim planom, Finansijski plan FSB za utrošak sredstava iz gradskog budžeta u 2018. godini, Godišnji program za sufinansiranje iz budžeta Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda u oblasti sporta u 2019. godini i planovi i programi rada strukovnih organizacija za 2018. godinu.

Članovi Izvršnog odbora FSB odredili su i termin za tradicionalni međunarodni turnir mlađih pionira “Trofej Beograda 2018” koji će se prvi put u svojoj dugoj istoriji organizovati u formatu sa osam učesnika. Ovogodišnje izdanje “Trofeja Beograda” biće na terenima FC FSB na Adi Ciganliji od 11. do 13. maja 2018. godine.

   

U članstvo FS Beograda primljena su tri nova sportska udruženja i to: SU “Čanković”, SU “Kampeone” i SU “FK Bravo”. Na kraju sednice članovi IO FS Beograda doneli su i odluku da se nabave torbe sa medicinskom opremom za klubove koji se takmiče u grupama “A” i “B” Međuopštinske lige i Opštinskoj ligi Barajevo.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!