02.03.2018

Održana 4. redovna Skupština FSO Lazarevac

U četvrtak 1. marta 2018. godine je u prostorijama FSO Lazarevac održana 4. redovna Skupština 14. saziva FSO Lazarevac. Skupština je bila izuzetno dobro posećena i od 37 delegata bilo je prisutno 32 člana najvišeg fudbalskog tela na teritoriji GO Lazarevac.

 

Sastanak je otvorio predsednik Marko Ranković koji je i predložio radna tela Skupštine. Pored njega u radnom predsedništvu sedeli su još Goran Žarković i Dejan Bulatović Predsednik verifikacione komisije je bio Čedomir Martinović dok su njeni članovi bili Dušan Tešić i Dalibor Stanković.

 

Na kraju sve što se dešavalo na Skupštini budno je zapisivao Momčilo Ranković uz asistenciju Momčila Petrovića i Đorđa Blagojevića.
Radna skupština je protekla u odgovornoj atmosferi.

 

Prvo je usvojen  novi Statut FSO Lazarevac usklađen sa najvišim aktima FS Beograda i FS Srbije. Potom su skupštinari jednoglasno usvojili izveštaje o radu, kao i finansijski izveštaj FSO Lazarevac za 2017. godinu. Takođe, jednoglasno su prihvaćeni izveštaji strukovnih organizacija trenera i sudija FSO Lazarevac.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!