23.02.2021

Održana druga redovna sednica Skupštine FSB

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda održana je Druga redovna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Beograda. Sednica je bila onlajn zbog aktuelne situacije u vezi sa epidemijom virusa Covid 19, a uz poštovanje mera zaštite koje je donela Vlada Republike Srbije. Sednicom je predsedavao predsednik FSB Marko Pantelić. Sednicu je posredstvom aplikacije "Zoom" pratilo 34 delegata koji su onlajn konekcijom učestvovali u njenom radu. 

  

Pošto je otvoreno zasedanje usvojen je zapisnik sa prethodne vanredne sednice održane 15. jula 2020. godine. 

U nastavku rada Skupštine FSB prikazan je prigodan video sadržaj kao uvertira u prvi deo zasedanja u kome je Skupština FSB usvojila nekoliko izveštaja i to:

Izveštaj o radu FS Beograda za 2020. godinu, Finansijski izveštaj FS Beograda za 2020. godinu sa zaključkom Komisije za finansijsko-materijalno poslovanje FS Beograda, Izveštaj Nadzornog odbora FS Beograda za 2020. godinu, Izveštaj o utrošku budžetskih sredstava FS Beograda za 2020. godinu, Izveštaj o radu OFiS FS Beograda za 2020. godinu i na kraju ovog dela zasedanja Izveštaj o radu OFT FS Beograda za 2020. godinu.

 

Uvodne napomene dao je generalni sekretar FSB Miroslav Stojanović koji je posebno u nastavku sednice stavio akcenat na Finansijski izveštaj FS Beograda za 2020. godinu. Tom prilikom je posebno istakao da je savez poslovao u uslovima epidemije virusa Covid 19 i da je to uticalo na prvobitni finansijski plan. Uz to klubovi su uoči starta jesenje polsezone oslobođeni plaćanja paušala Zato je urađen i u julu mesecu usvojen rebalans budžeta. Uz sve to generalni sekretar je posebno naglasio da je redovno polsovanje FSB vršeno potpuno u skladu sa finansijskim propisima i zakonskom regulativom.

   

On je dao uvod i u vezi sa Planom i programom rada sa kalendarom aktivnosti FS Beograda za 2021. godinu. Tom prilikom je naglasio da u ovoj godini FSB očekuje niz aktivnosti, a posebno onih koje se odnose na organizaciju turnira pre svega 18. "Trofeja Beograda" i sedmog po redu Memorijala "Miljan Miljanić". Uz to FSB će biti deo organizacije letnje Univerzijade,a istakao je i aktivnost Amaterske reprezentacije FS Beograda koja će se spremati za kvalifikacije za Regionalni Kup UEFA. Delegati su usvojili ovaj Plan i program rada saveza za 2021. godinu.

Sve odluke donete su jednoglasno. 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!