10.05.2018

Održana redovna sednica Skupštine Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda

U sali PRES CENTRA FSB održana je redovna sednica Skupštine Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda. Prisustvovalo je trideset od ukupno tridesetpet delegate, a među gostima je bio i predsednik Fudbalskog saveza Beograda Dušan Mrakić koji je pozdravio prisutne.

 

 

Nakon otvaranja sednice Skupštine kojom je predsedavao predsednik strukovne organizacije beogradskih sudija Dejan Nedić i usvajanja Denvnog reda izabrana su radna tela, a pošto je usvojen izveštaj verifikacione komisije i zapisnik sa prethodne sednice Skupštine OFS FSB, prešlo se na najvažnije tačke. U radu Skupštine OFS FSB tehničku logistiku dao je sekretar ove strukovne organizacije Miroslav Stojanović.

 

Delegati su jednoglasno usvojili Izveštaj o radu OFS FSB u 2017. godini, kojj je prezentiran prigodnim video materijalom. Takođe je usvojen i Izveštaj Nadzornog odbora beogradske sudijske organizacije, a zatim je na kraju zasedanja usvojen i plan i program rada za tekuću 2018. godinu. Skupština OFS FSB je protekla u demokratskoj, radnoj i jedinstvenoj atmosferi.

 

      

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!