02.04.2021

Održana sednica Komisije za integritet Fudbalskog saveza Beograda

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda danas je održana Prva sednica Komisije za integritet Fudbalskog saveza Beograda. Zbog specifičnosti takmičarske sezone 2020/2021 zakazana je današnja sednica na kojoj su se analizirala odigrana kola u prolećnom delu sezone u svim ligama FSB.

  

S obzirom na to da se takmičarska sezona 2019/2020 nije završila zbog pandemije Korona virusa koja je zadesila našu zemlju, sve lige su u proširenom sastavu tako da će po završetku tekuće sezone doći do pomeranja velikog broja klubova u niže rangove takmičenja, kao i da će se u svim ligama voditi borba klubova za viši rang. Konstatovano je da će sezona biti izuizetno teška.

  

Komisija za integritet FS Beograda je zaključila da će u narednom periodu utakmice biti pokrivene specijalnim posmatračima, a utakmice koje direktno utiču na plasman biće pokrivene kamerama FS Beograda. Klubovima se upućuje APEL da borbu za bodove ostvaruju u sportskoj i fer atmosferi. Utakmice će biti analizirane, a Komisija će reagovati i primenjivati odredbe Pravilnika o zaštiti integriteta takmičenja Fudbalskog saveza Beograda.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!