12.05.2022

Održana tradicionalna Konferencija za medije povodom Finala Kupa FS Beograda

U PRESS CENTRU FSB održana je tradicionalna Konferencija za medije povodom predstojećeg Finala Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda (Kup FS Beograda) koje će se igrati u sredu 18. maja 2022. godine na stadionu FK “Čukarički” sa početkom u 17:30 časova. Na početku Konferencije za medije sve prisutne je u ime Fudbalskog saveza Beograda pozdravio generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović koji je, između ostalog, poželeo sportsku borbu i da bolji pobedi.

Fudbalski klub “Radnički” iz Novog Beograda je prošle godine bio pobednik ovog takmičenja i sada je u prilici da brani trofej. Sportski direktor popularnih “Majstora” Dejan Đorđeski je istakao da je rival u finalu ekipa koja gaji napadački fudbal i da očekuje zanimljivu utakmicu, pa je pozvao ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na Banovo brdo sledeće srede, jer će imati šta da se vidi.

  

Kapiten novobeogradskog “Radničkog” Nemannja Đokić prvi put će nositi traku oko ruke na jednom finalu. On je istakao da će se videti koga će stručni štab izabrati da igra finale, ali bez obzira ko bude u timu svi će dati sve što mogu da se osvoji još jedan pobednički pehar.

Na kraju je reč dobio i iskusni trener Miloš Joksić koji je napomenuo da se finalisti dobro poznaju između sebe i da se obostrano poštuju, pa je zatim dodao da i on poziva ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na stadion jer će to biti svojevrsna revija mladih i talentovanih igrača koji igraju za obe ekipe.

  

U nastavku Konferencije za medije prisutnima su se obratili i predstavnici FK “Brodarac”. Direktor tog kluba Dragan Ilić je biranim rečima govorio o velikom poštovanju koje imaju u klubu prema “Radničkom” u kome je poniklo niz kasnijih igrača “Brodarca” istakavši da je to utakmica dva velika sportska prijatelja, ali kada lopta krene sa centra cilj “Brodarca” biće da pokuša da napravi iznenađenje i pobedi sjajnu ekipu lidera Srpske lige - grupa “Beograd” koja se po njemu praktično plasirala u Prvu ligu Srbije i iskoristio je priliku i da čestita na tom uspehu.

Kapiten “Brodarca” Mladen Lukić bio je jasan. On je podvukao da svi u klubu poštuju rezultate “Radničkog”, ali da će na terenu biti neizvesna utakmica u kojoj će njegovi saigrači pokušati sve što mogu da ostvare pobedu, pa je i on pozvao gledaoce da dođu u što većem broju na stadion “Čukaričkog”.

Na kraju je govorio i mladi trener “Brodarca” Nikola Ilić. On je podvukao da dobro poznaje rivale i poštuje njihove rezultate, ali da ekipi koju trenira ne nedostaju motivi pa, iako je “Radnički” blagi favorit, “Brodarac” igra na pobedu.

Posle izlaganja aktera finala izvršen je i žreb za domaćinstvo završne utakmice Kupa FS Beograda. Ceduljica sa imenom “Radničkog” je prva izvučena što znači da su “Majstori” domaćini finala sledeće srede. Konferencija je završena tradicionalnim zajedničkim snimkom predstavnika klubova finalista.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!