14.12.2017

Održana Vanredna Skupština FSB – Usvojen novi Statut, zasedao i Izvršni odbor FSB

U Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi održana je Vanredna Skupština Fudbalskog saveza Beograda kojom je predsedavao predsednik FSB Dušan Mrakić. Centralna tema ove Skupštine bila je vezana za usvajanje izmena i dopuna Statuta FS Beograda koji je usklađen sa nedavno donetim Statutom Fudbalskog saveza Srbije.

 

Posle kraće diskusije po ovom pitanju delegati su jednoglasno usvojili novi Statut Fudbalskog saveza Beograda, a narednih dana ovaj dokument biće postavljen na našem sajtu.

 

Sednici Vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Beograda prethodilo je trinaesto zasedanje Izvršnog odbora FS Beograda na kome je doneto nekoliko važnih odluka.

 

Osim toga članovi IO FSB su usvojili izveštaje komesara za takmičenje, suđenje i disciplinu u ligama koje vodi naš savez o jesenjoj polusezoni takmičarske 2017/2018 godine, čime je “spuštena zavesa” na prvi deo takmičenja u beogradskom fudbalu. Usvojeni su takođe izveštaji o Kampu perspektivnih sudija koji je podnela Organizacija fudbalskih sudija FSB, kao i izveštaji o realizaciji edukacija za trenerske UEFA/FSS “B” i nacionalne “C” diplome, a koje je u FC FSB na Adi Ciganliji organizovao i uspešno sproveo naš savez u saradnji sa OFT FSB.

 

Članovi Izvršnog odbora su usvojili i izveštaj o učešću selekcije FSB (U-13) na tradicionalnom “Bratislava Kupu 2017” koji je nedavno održan u glavnom gradu Slovačke. Usvojen je i Kalendar takmičenja u ligama FSB i doneta Odluka o suspenziji klubova koji nisu izmirili svoje dospele finansijske obaveze prema Fudbalskom savezu Beograda.

Donete su i odluke u vezi sa Fudbalskim centrom FS Beograda na Adi Ciganliji koje se odnose na cenovnik usluga i kotizacija na tom objektu. Na kraju zasedanja Izvršni odbor doneo je odluku o usvajanju promene imena ŽFK "Sloga Radnički" u ŽFK "Sloga". 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!