10.09.2020

Održani sastanci u okviru Zonske lige Beograda

Takmičarski organ Zonske lige Beograda održao je sastanke sa predstavnicima klubova i delegatima koji se nalaze na listi ovog takmičarskog ranga FSB. Sednicu je vodio komesar za takmičenje Aleksandar Simić, a prisustvovali su i svi njegovi saradnici Vuk Blečić (komesa za disciplinu), Zoran Marinković (komesar za suđenje) i Goran Jovićević (komesar za bezbednost). Sastanku je prisustvovao i ispred Komisije za unapređenje suđenja (KUS) Marko Popović.

  

Prvi skup održan je sa predstavnicima klubova i centralna tema bila je analiza prvih pet odigranih kola jesenje polusezone. Između ostalog, predstavnicima klubova je ukazano na propuste koji su se dešavali u organizaciji utakmica, posebno u uslovima kada nema prisustva gledalaca na tribinama, a sve u cilju otklanjanja uočenih nedostataka u nastavku takmičenja u Zoni.

  

Posle predstavnika klubova u sali PRES CENTRA FSB našli su se i delegati sa liste Zonske lige Beograda. Komesari su analizirali i njihov učinak u prvih pet jesenjih kola.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!