13.04.2018

Održani sastanci u Prvoj beogradskoj ligi

U Fudbalskom savezu Beograda (sala PRES CENTRA FSB) održani su sastanci na kojima su predstavnici klubova iz sve tri grupe Prve beogradske lige, kao i delegati i sudije sa liste ovog takmičarskog ranga, zajedno sa komesarima, analizirali učinak sa starta prolećnog dela prvenstvene sezone 2017/2018. Ovim sastancima koje je vodio komesar za takmičenje Željko Petković sa komesarom za suđenje Željkom Mohorom, prisustvovao je i na njima aktivno učestvovao predsednik Organizacije fudbalskih sudija FS Beograda Dejan Nedić.

 

Dejan Nedić je posebno ukazao na nemile događaje koji su se odigrali na utakmicama u grupama "B" i "C" gde su na meti bile sudije (u Drenu, Rušnju i posebno Velikoj Krsni) istakavši da sudijska organizacija FSB neće dozvoliti napade na svoje članove, posebno u situacijama u kojima su fizički ugroženi. Između ostalog zbog toga je bila prisutna i dilema u OFS FSB da li poslati sudijsku trojku na sledeću utakmicu FK "Velika Krsna" (čiji predstavnik se, inače, nije pojavio na ovom sastanku) koju taj klub igra predstojećeg vikenda u Jagnjilu protiv FK "Šumadija 1962", ali će se arbitri ipak pojaviti u Jagnjilu, s obzirom na to da su već preduzete početne disciplinske mere za pomenuti incident i da je igralište u Velikoj Krsni već suspendovano.

 

Takmičenje, koje su pomenuti incidenti stavili u drugi plan, je u svakoj od tri grupe vrlo zanimljivo i već ta činjenica obavezuje klubove da sa najvećom ozbiljnošću nastave borbu za bodove i da posebnu koncentraciju usmere na organizaciju utakmica.. Posle sastanka sa predstavnicima klubova izvršena je i analiza učinka delegata i sudija u dosadađnjem toku tamičenja Prve beogradske lige.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!