11.04.2018

Održani sastanci u Zonskoj ligi Beograda

Takmičarski organi Zonske lige Beograda održali su sastanke sa predstavnicima klubova, delegatima i sudijama ovog takmičarskog ranga. Ovo je bio prvi prolećni skup na kome se analizirao učinak za prva četiri prolećna kola. Sastanke je vodio komesar za takmičenje Zone Radenko Stevović, uz prisustvo komesara za disciplinu Aleksandra Simića i komesara za suđenje Zorana Marinkovića. Sastanku je prisustvovao i analizator suđenja Marko Popović.

 

Razmotreno je sve što se događalo na startu prolećne polusezone u tekućoj takmičarskoj sezoni. Navedeni su primeri gde je bilo problema i kako su rešavani. Klubovima je sugerisano da nastave sa ozbiljnim pristupom u organizovanju utakmica, a zaključeno je da je prolećna polusezona započela u očekivanim uslovima i da većih problema nema, pa zonaši treba da nastave u tom stilu.

 

Posle predstavnika klubova u sali su bili delegati sa liste Zonske lige Beograda, a zatim i sudije.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!