29.05.2019

OFK „Beograd“ pobednik Kupa FS Beograda

OFK „Beograd“ je pobednik Kupa FS Srbije na teritoriji FS Beograda. U finalnoj utakmici ovog takmičenja popularni „Romantičari“ su savladali ekipu novobeogradskog „Radničkog“ posle boljeg izvođenja „jedanaesteraca“ rezultat šutiranja sa bele tačke bio je 4:2 za OFK „Beograd“. Tokom 90 minuta igre na stadionu FK „Čukarički“ nije bilo golova, a oba tima su propustila niz šansi, pogotovo u prvom delu utakmice.

  

  

Po okončanju finala održana je i ceremonija uručenja medalja, pehara i priznanja. Tako je Dejan Filipović, predsednik beogradske sudijske organizacije uručio priznanja sudijama Milanu Stefanoviću, Nikoli Boroviću, Nemanji Krstiću i Stefanu Mikavici, a potpredsednik FS Beograda Goran Spasojević delegatu Veliboru Novoviću.

  

  

Predsednik FS Beograda Ilija Petković zatim je fudbalerima i stručnom štabu „Radničkog“ podelio srebrne medalje i pehar za učesnika finala.

  

  

Najlepši momenat usledio je kada je generalni sekretar FS Beograda Miroslav Stojanović pobednicima Kupa FS Beograda podelio zlatne medalje i pobednički pehar.  

   

   

Fudbaleri OFK „Beograda“ odmah po dobijanju trofeja otišli su do velike grupe njihovih navijača koja ih je neprestano bodrila i zajedno sa njima proslavili trijumf.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!