06.10.2017

Počela edukacija za trenersku nacionalnu „C“ diplomu

U Fudbalskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji počela je edukacija za trenersku nacionalnu „C“ diplomu. Ovaj kurs koji organizuje naš savez u saradnji sa Edukacionim centrom FS Srbije, a realizuje Organizacija fudbalskih trenera FSB pohađa gotovo rekordan broj kandidata, kada je reč o seminaru koji se organizuje na teritoriji užeg gradskog jezgra. Nastavu je u prvom od četiri modula pratilo pedeset i sedam budućih trenera sa nacionalnom „C“ diplomom.

 

Predavanja će i ovoga puta držati profesor Milovan Mitić i trener u stručnom štabu FK „Crvena zvezda“ Nikola Leposavić. Na otvaranju je prisutne pozdravio i novi predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Branko Babić, a zatim i održao jedan deo zanimljivog predavanja na temu profesije fudbalskog trenera u kome je preneo delić svog bogatog trenerskog iskustva.

 

Naredni, drugi od ukupno četiri modula za nacionalnu trenersku „C“ diplomu na programu je u FC FSB na Adi Ciganliji u utorak 17. oktobra 2017. godine od 08:30 časova.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!