21.04.2017

Počela edukacija za trenersku UEFA/FSS “B” diplomu u organizaciji OC FSS i FSB

U Fudbalskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji u utorak 18. aprila 2017. godine počela je edukacija za trenersku UEFA/FSS “B” diplomu koju po standardima UEFA organizuje Obrazovni centar FS Srbije, a realizuje Fudbalski savez Beograda.

 

Ovaj kurs će zajedno sa ispitnom procedurom trajati do sredine juna meseca. Predavanja u FC FSB pohađa dvadeset i šest kandidata uz prisustvo jedne dame koja je predstavnica ženskog fudbala. Nosilac programa je instruktor FS Srbije Velibor Đurić, a asistira mu kolega Milan Kuljić.

 

Svakodnevno se u prepodnevnim časovima na popularnoj Adi Ciganliji okupljaju budući UEFA “B” treneri koji unapređuju sopstvena znanja radeći na teoretskim predavanjima u interaktivnoj komunikaciji, kao i u praktičnom delu na terenu.

 

Već posle prvih nekoliko dana nastave oni su pokazali da su perspektivna grupa koja će po završetku ove edukacije dati novi doprinos kvalitetnom stručnom radu u srpskom, a posebno beogradskom fudbalu.

 

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!