05.10.2020

Počela edukacija za trenersku UEFA/FSS “B” diplomu

U sportskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji počela je edukacija za novu grupu fudbalskih trenera koji će steći UEFA “B” licencu. Nosilac programa za “B” nivo je Đorđe Koković, a u grupi koju čine dvadeset dva polaznika, od čega su dve dame, nalazi se veliki broj poznatih fudbalera sa naših prostora.

  

Nastavu organizuje Fudbalski savez Beograda, a prvi put su u edukaciju uključeni i predavači iz Visoke sportske i zdravstvene škole. Pre početka predavanja na prvom od šest modula kandidatima se obratio predsednik FS Beograda Marko Pantelić koji im je poželeo da uspešno prođu kroz ovu edukaciju i istakao njen značaj na početku njihovih trenerskih karijera.

  

Zatim se budućim trenerima B nivoa obratio i direktor  Visoke sportske i zdravstvene škole profesor Branko Bošković. Posle njega predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Branko Babić podvukao je da je ovaj nivo opredeljujući za rad trenera koji su na početku i značajan za njihov dalji razvoj u struci.

  

Na kraju je u ime FS Beograda polaznike pozdravio i generalni sekretar saveza Miroslav Stojanović.

    

Posle pozdravnih reči nosilac progarama Đorđe Koković započeo je sa nastavom na prvom modulu B nivoa.

  

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!