18.05.2017

Počeo 4. Memorijal "Miljan Miljanić" - Finska - Kazahstan 3:3

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi počeo je četvrti po redu, tradicionalni, memorijalni turnir "Miljan Miljanić". Ovo nadametanje organizuje se u čast slavnog jugoslovenskog fudbalskog trenera Miljana Miljanića kojim se svake godine čuva uspomena na njegov uspešan trenerski rad u "Crvenoj zvezdi", madridskom "Realu" i najboljoj reprezentaciji SFR Jugoslavije. Popularnom "Čiči" u čast igraju nacionalne reprezentacije u uzrastu mlađih kadeta.

   

Ove godine nadmetaće se tri selekcije, pa če se igrati tri utakmice po sisitemu svako sa svakim u periodu od 18-20. maja. Sve utakmice odigraće se na stadionu SC FSS u Staroj Pazovi gde su smešteni i učesnici ovog takmičenja u čijoj organizaciji uz nacionalni fudbalski savez učestvuje i Fudbalski savez Beograda. Za pobednički pehar u 4. Miljanovom Memorijalu boriće se reprezentacije U-16 iz Finske, Kazahstana i domaćina Srbije.

Takmičenje su u četvrtak 18. maja otvorile reprezentacije Finske i Kazahstana čiji se duel završio rezultatom 3:3. Dan kasnije, u petak 19. maja sastaju se Srbija i Finska, a poslednjeg dana takmičenja u subotu 20. maja Srbije će igrati protiv Kazahstana. Posle te utakmice u SC FSS u Staroj Pazovi po tradiciji će se organizovati ceremonija dodele pehara i priznanja učesnicima četvrtog izdanja Memorijala "Miljan Miljanić". Inače, sve utakmice počinu u 17:00 časova. Programom je predviđeno da delegacije FSS, FSB, Finske i Kazahstana u petak 19. maja u prepodnevnim časovima obiđu grob Miljana Miljanića u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju gde će položiti cveće, a zatim će otići u restoran "Madera" koji je za njegova života bio jedno posebno mesto za Miljana Miljanića.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!