20.06.2019

Počeo letnji registracioni period za igrače svih stepena takmičenja

Letnji registracioni period u 2019. godini, za igrače svih stepena takmičenja traje od 17.06.2019. do 31.08.2019. godine zaključno, pridržavajući se pri tome odredaba Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača Fudbalskog saveza Srbije (Sl. list „Fudbal“ FSS, vanredni broj 8 od 13.06.2019. godine).

Fudbalski savez Beograda podseća klubove koji registruju igrače da je potrebno u "COMET" sistem uneti fotografiju igrača (ukoliko već ne postoji), lični dokument (lična karta, putna isprava ili izvod iz matične knjige rođenih ukoliko se radi o mlađim maloletnim igračima), kao i svu potrebnu dokumentaciju za registraciju (zahtev za registraciju, ispisnicu, brisovnicu ukoliko se menja registracioni savez, fudbalski pasoš igrača), čime igrača dovodi u status UNESEN, a Registracioni savez nakon uvida u ispravnost unetih dokumenata igrača stavlja u status POSLAN, da bi igrač mogao biti VERIFIKOVAN od strane Komisije za status i registraciju igrača FSS.

                                     

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!