21.05.2019

Počinje 6. Memorijal "Miljan Miljanić"

Utakmicom nacionalnih reprezentacija mlađih kadeta (U-16) između Srbije i Severne Makedonije na stadionu SC FS Srbije u Staroj Pazovi danas u 11 časova počinje šesti po redu međunarodni memorijalni turnir "Miljan Miljanić 2019". Osim selekcija koje otvaraju takmičenje učestvuju još i reprezentacije Bugarske i Crne Gore koje će se međusobno sastati u drugom polufinalu na stadionu FK "Sinđelić" u Beogradu od 16 časova.

Pobednici će igrati finale u četvrtak 23. maja 2019. godine u 16 časova na stadionu FK "Sinđelić", dok će se poražene ekipe sastati u isto vreme u Staroj Pazovi u utakmici koja će odlučiti o trećem mestu. Posle tih utakmica u SC FSS če se održati svečanost dodele trofeja i priznanja za najbolje pojedince. 

Inače, sreda je dan kada nema utakmica, ali će tog dana po tradiciji delegacije FS Srbije, FS Beograda, učesnika ovogodišnjeg Memorijala i članovi porodice izaći na grob pokojnog Miljana Miljanića gde će položiti cveće. Posle toga u restoranu "Madera" organizovaće se prigodan ručak.

Objavljen je i zvanični bilten šestog Miljanovog memorijala u kome se nalazi program takmičenja i sastavi reprezentacija koje učestvuju. Bilten možete preuzeti ovde.

FS Srbije i FS Beograda pozivaju sve ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na stadion FK "Sinđelić" u utorak 21. i četvrtak 23. maja od 16 časova i prate utakmice ovog takmičenja. Time će iskazati poštovanje prema veličini kakva je bio Miljan Miljanić. Ulaz je besplatan.

                    

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!