08.03.2019

Svečanost na Adi Ciganliji povodom 99 godina Fudbalskog saveza Beograda - dodeliće se sportska oprema jednom broju klubova

U utorak 12. marta 2019. godine Fudbalski savez Beograda napuniće 99 godina od svog osnivanja i praktično ući u stotu godinu postojanja. Tim povodom biće u SC FSB na Adi Ciganliji organizovana svečanost, a centralni događaj je otvaranje terena za mali fudbal.

Takođe, povodom svog 99. rođendana FS Beograda će jednom broju klubova (članova saveza) i OFS pokloniti sportsku opremu. Oprema će biti uručena na svečanosti otvaranja novog terena za mali fudbal u SC FSB na Adi Ciganliji koja 12. marta 2019. godine počinje u 14:00 časova.

Fudbalski savez Beograda moli sve predstavnike klubova koji su obavešteni da su dobili sportsku opremu da na Adu Ciganliju ponesu klupski pečat kako bi mogli da podignu dobijene poklone.

                              

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!