10.10.2017

Predsednik OFT FSB Branko Babić obišao trenersku organizaciju u Grockoj

Obilazak trenerskih organizacija u opštinskim fudbalskim savezima novi predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Beograda Branko Babić završio je posetom OFT FSO Grocka. Popularnog Sosu u prostorijama GO Grocka dočekali su predsednik te trenerske organizacije Slađan Terzić, sekretarica Živka Komlenac-Đorđević i potpredsenik FSO Grocka Milovan Zupković.

 

Pored Branka Babića u delegaciji OFT FSB bio je i v.d. sekretar Duško Milanović. Gosti su se interesovali za aktuelnu situaciju u gročanskom fudbalu kada se radi o trenerskom kadru, a Branko Babić je, kao i prilikom poseta Lazarevcu, Obrenovcu, Sopotu i Mladenovcu, istakao na koji način on želi da aktivno vrši svoju funkciju predsednika. Potencirao je edukaciju trenera kroz interaktivne seminare koje će pripremati i voditi lokalni treneri, a domaćini su obećali da će veoma brzo reagovati na tom planu.

Govorilo se o radu OFT FSB i aktivnijem učešću trenerskih organizacija iz opštinskih fudbalskih saveza pre svega kroz aktivnost i zastupljenost u Izvršnom odboru OFT FS Beograda. Podvučeno je da je i prethodni predsenik OFT FSB Jovica Milikić uližio veliki napor da beogradska trenerska organizacija dostigne viši nivo svog rada, a Branko Babić je istakao kako je važno da na skupovima u svim opštinskim OFT do njega i njegovih saradnika dođu informacije koje će se prosleđivati i do Izvršnog odbora FSB i do OFT FS Srbije. U tom smislu je Slađan Terzić napomenuo da su nove cene za obnovu trenerskih UEFA/FSS “A” i “B” diploma izuzetno visoke i da će to predstavljati jedan od mogućih problema za trenere iz Grocke prilikom produženja važnosti tih dokumenata.

 

Razgovaralo se o osavremenjavanju akata, pa i o disciplinskom pravilniku OFT FSB koji se u najskorije vreme mora doneti, a prema kojem bi i OFT u opštinskim fudbalskim savezima morale da donesu isti dokument. U Grockoj takođe nedostaje teren sa veštačkom podlogom koji bi mnogo značio za razvoj fudbala u toj opštini, a time i usavršavanje stručnog rada, pogotovo što ima talentovanih trenera. Domaćinima je preneto i to da će uskoro proraditi sajt beogradske trenerske organizacije na kome će se naći sve važno u vezi funkcionisanja OFT FSB, kao i da će na tom portalu biti  prostora za aktuelnosti iz opštinskih trenerskih organizacija.

 

Na kraju ovog sastanka domaćini su izrazili zadovoljstvo zbog posete Branka Babića i još jednom podržali način na koji je on počeo da radi i posebno njegovu komunikaciju sa trenerskim organizacijama u opštinskim fudbalskim savezima.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!