13.12.2017

Prelazni rok - važno obaveštenje za klubove

Ovim putem obaveštavamo klubove sa teritorije Fudbalskog saveza Beograda da će Zimski registracioni period u 2018. godini, a po odluci FSS, biti sproveden u periodu od 15. januara do 11. februara 2018. godine.

Molimo klubove da se strogo pridržavaju Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača FSS kao i da vode računa o pravilnom popunjavanju i dostavljanju odgovarajuće dokumentacije za registraciju igrača. Materijali za registraciju igrača predaju se u kancelariji za registracije igrača. Nepotpuna i neuredna dokumentacija će biti vraćena, a Komisija FSB za registraciju igrača takvu dokumentaciju neće razmatrati.

Takođe, molimo klubove koji poseduju prijave za registraciju igrača (plave i bele) da ih više ne upotrebljavaju jer su na snazi novi formulari istih.

Nove obrasce propratnog pisma i izjave igrača možete preuzeti na sledećim linkovima:

- Izjava za registraciju igrača

- Izjava za registraciju igrača - futsal

- Propratno pismo

Radno vreme kancelarije za registrciju igrača FSB kao i Komisije FSB za registraciju igrača sa strankama će od 01. januara 2018. godine biti u periodu od 10:00 do 14:00 časova.

                                             

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!