06.11.2019

Prijateljska utakmica amaterskih reprezentacija MNZ Ljubljane i FS Beograda – Još jedna pobeda Beograđana

U tradicionalnoj, međunarodnoj prijateljskoj utakmici amaterskih reprezentacija MNZ Ljubljane i FS Beograda koja je odigrana u Radomlju Beograđani su zabeležili pobedu od 2:1 (0:0). Izabranici selektora Gorana Serafimovića su u drugom poluvremenu nadigrali svoje domaćine, a pobedu je najavio vodeći pogodak koji je u 46. minutu postigao Filip Pađen, posle lepe akcije koja je krenula sa sredine terena i koju je Pađen završio pravovremenim utrčavanjem ispred nemoćnog golmana domaćih Matiča.

  

U 62. minutu je, posle dobre akcije Mladenovića i Gogića po levoj strani, Lazar Ivanović munjevito reagovao na ubačenu loptu pred gol i povisio na 2:0, pa je već tada bilo jasno da su pobedi bliži bili Beograđani.

Do kraja utakmice, posle greške naše zadnje vezne linije domaći su u 75. minutu uspeli da preko Aljaža Tavčara, koji je visoko skočio na drugu stativu posle centaršuta sa desne strane i savladao golmana Brkovića, smanje na 2:1.

  

Selekcija FSB je u 80. minutu imala priliku da iz kaznenong udarca postigne još jedan gol, ali je Puzović sa bele tačke pogodio prečku. Posle toga domaći su pokušavali da u preostalih desetak minuta izjednače, ali je odbrana beogradskih amatera smireno rešavala situacije pred svojim golom. Tako je na kraju ova interesantna utakmica završena minimalnom pobedom AR FS Beograda. 

  

Stadion u Športnom parku Radomlje, gledalaca oko 50

Sudija: Martin Matoša

Pomoćne sudije: Anej Kurež i Janez Rozina.

AR MNZ Ljubljane: Cvijić, Redžepi, Klančnik, Al. Mahič, Ajnsidler, Abdič, Tavčar, Latinčič, Gutič, Končar i Dindič. U drugom poluvremenu igrali su još: Matič, Kranjc, Kmetič, Hukič i Peklar - selektor Boštjan Kreft

AR FS Beograda: Korać, Mladenović, Lazarević, Jezdović, Petković, Purić, Krneta, Pađen, Petrović i Jerović. U drugom poluvremenu igrali su još i Brković, Šarić, Puzović, Stojaković, Ivanović i Gogić - selektor Goran Serafimović.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!