09.09.2019

Prijave kandidata za pohađanje edukacije za trenerski “D” sertifikat do 20. 09. 2019. godine

CEFT FS Beograda u saradnji sa CEFT FS Srbije organizuje edukaciju za trenerski “D” sertifikat. Ovo je sertifikat trenera za rad sa mlađim uzrasnim kategorijama i tokom 2020 godine direktno će se prevesti u UEFA “D” diplomu (licencu), a polazna je putanja u školovanja trenera čiji je najviši nivo ELITE YOUTH diploma (u rangu PRO, ali za mlađe kategorije).

Za ovu edukaciju prijave koje možete preuzeti ovde primaće se do 20. septembra 2019. godine. Edukacija će trajati četiri dana i sprovešće se u SC FS Beograda na Adi Ciganliji u periodu čiji termin će se naknadno odrediti (o čemu će svi prijavljeni kandidati biti blagovremeno obavešteni posredstvom ovog sajta).

Takođe kandidati koji su se prijavili za edukaciju za trenerski “C” sertifikat mogu da, ukoliko imaju opredelenje za rad sa mlađim kategorijama i to žele, svoju dokumentaciju prebace na edukaciju za “D” sertifikat.

U narednom periodu aktuelni trenerski "C" sertifikat biće isključivo za rad sa seniorima amaterima (takmičarska sezona 2020/2021), a uvodi se nova edukacija za trenersku UEFA "C" diplomu koja će biti isključivo za rad sa mlađim kategorijama (izuzev elitnih mlađih kategorija (nacionalna takmičenja, regionalne i nacionalne selekcije).

 

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!