13.02.2017

Seminar za trenere beogradskih klubova iz Super lige Srbije i Prve lige Srbije i trenere klubova Srpske lige – grupa „Beograd“ u četvrtak 16. februara 2017.

Organizacija fudbalskih trenera FS Beograda u saradnji sa OFT FSS organizuje uslovni – grupa „Beograd“. Ovaj seminar održaće Slobodan Pavković, predsednik Organizacije fudbalskih trenera FS Srbije, a tema je „Napadački fudbal reprezentacije Srbije“. Postoji mogućnost da u radu seminara učestvuje i selektor „A“ reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin. Seminar će se održati u sali za predavanja u Fudbalskom centru FS Beograda na Adi Ciganliji u četvrtak 16. februara 2017. godine i počinje u 14:00 časova.

Seminar je obavezujućeg karaktera za sve seniorske trenere iz pomenutih takmičarskih rangova. Za sve trenere prvih timova i njihove pomoćnik ovaj seminar je uslovni za produženje važnosti dozvola za rad u prolećnom delu prvenstvene sezone 2016/2017. Prisustvo na seminaru upisivaće se u trenerske legitimacije i iz tog razloga OFT FSB podseća sve trenere koji budu prisutni na ovom seminaru da sa sobom ponesu svoje trenerske legitimacije. Seminaru, ukoliko to žele, mogu prisustvovati i treneri iz ostalih takmičarskih rangova FSB (Zonske lige Beograda i Prve beogradske lige).

Ujedno, OFT FS Beograda podseća sve svoje članove da je u toku naplata članarine za 2017. godinu i da svoje obaveze blagovremeno izvrše, odnosno najkasnije do starta prolećnog dela prvenstvene sezone 2016/2017 (11. marta 2017.). 

   

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!