31.03.2012

Spisak igrača za selektivnu utakmicu pionira (1997. godište)

Za selektivnu utakmicu za igrače koji su rođeni posle 1. januara 1997. godine, a koja se igra u okviru priprema za memorijalni turnir “Pera Jocić” u Novom Sadu, instructor FS Srbije zadužen za FS Beograda Ivan Đukanović pozvao je sledeće igrače:

GOLMANI:

 STAILKOVIĆ Marko i NIKOLIĆ Đorđe (FK “Partizan”), RADMANOVIĆ Miljan (FK  “Crvena zvezda”) i OBRADOVIĆ Ognjen (FK “Rad”).

ODBRANA:

MIJAILOVIĆ Marko, STOJANOVIĆ Miloš i STANKOVIĆ Filip (FK “Crvena zvezda”), ŽIVANOVIĆ Marko, AZEMOVIĆ Emir, TODOROVIĆ Dušan, GICIĆ Dženan i ISLAMOVIĆ Adnan  (FK “Partizan”), ANĐELKOVIĆ Petar, ZLATKOVIĆ Miloš i MILETIĆ Andrija (OFK “Beograd”), ŠEKULARAC Marko i MAKSIMOVIĆ Stefan (FK “Rad”) i PRIJOVIĆ Filip (FK “Čukarički”).

SREDNJI RED:

 GLAVČIĆ Nemanja i JANKOVIĆ Stefan (FK "Partizan"),  BJELIČIĆ Ognjen, TUFEGDŽIĆ Lazar i STUPIĆ Vlada (FK “Crvena zvezda”),  BLAGOJEVIĆ Janko (OFK “Beograd)” i MIKELJEVIĆ Nikola (FK “Čukarički”)

NAPADAČI:

RANGELOV Bogdan, JOVIĆ Luka i IVANOVIĆ Nemanja (FK “Crvena zvezda”), BELAKOVIĆ Nemanja, PERIĆ Nemanja i DRAGIĆEVIĆ Petar (FK “Partizan”), LUTOVAC Aleksandar i KARIŠIĆ Strahinja (FK “Rad”), PETROVIĆ Željko (FK “Zemun”) i LAZAREVIĆ Marko (FK “BSK” Borča).

Selektivna utakmica će se igrati na terenu sa veštačkom podlogom u  SC “Ada Ciganlija” u utorak 3. aprila 2012. godine. Početak igre je u 12:00 časova, a pozvani igrači moraju se javiti instruktoru Đukanoviću u SC “Ada Ciganlija” najkasnije u 11:00 časova.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!