28.06.2019

Srpska sudijska trojka sudi finale Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije (U-21)

Vest za ponos stigla je sa Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije (U-21) koje se održava u Italiji i San Marinu. UEFA je odlučila da finalnu utakmicu ovog takmičenja između Nemačke i Španije u Udinama u nedelju 30. juna 2019. godine (20:45 časova) sudi naš arbitar Srđan Jovanović. Njegovi pomoćnici biće Uroš Stojković i Milan Mihajlović, pa je to veliko priznanje za srpski fudbal, ali i beogradski s obzirom na to da su Jovanović, Stojković i Mihajlović članovi beogradske sudijske organizacije.

  

Naš sudijski tim zaslužio je ovo priznanje tim pre što su se iskazali na utakmicama ovog takmičenja između Engleskei Francuske, odnosno Belgije i Italije. Podsećamo da su uoči polaska na Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije u Fudbalskom savezu Beograda trojicu naših fudbalskih arbitara primili predsednik FS Beograda Ilija Petković, generalni sekretar Miroslav Stojanović i predsednik sudijske organizacije Beograda Dejan Filipović i poželeli im uspešno suđenje što su on ii pokazali na terenu, pa je stiglo ovo veliko priznanje.

                                         

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!