28.11.2018

Test utakmica selekcija Zonske lige Beograda i Prve beogradske lige u sredu 5. decembra 2018. godine

U sredu 5. decembra 2018. godine na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji, u 13:00 časova, odigraće se selektivna utakmica između timova koje će na jednoj strani činiti amaterski igrači klubova iz Zonske lige Beograda, a na drugoj oni koji su članovi klubova Prve beogradske lige. Ovaj test pratiće stručni štab Amaterske reprezentacije FS Beograda predvođen selektorom Goranom Serafimovićem kome će se predstaviti izabrani fudbaleri-amateri iz ovih takmičarskih rangova.

Ovo je prvi filter za sastav AR FSB koju tokom sledeće godine očekuje niz akcija u zemlji i inostranstvu, a čiji je cilj uspešno učešće u kvalifikacijama za Regionalni Kup UEFA za amatere. Selekciju Zonske lige izabraće u saradnji sa kolegama iz tog ranga treneri Goran Spasić, Saša Stojadinović i Enes Malići, dok su Miloš Višnjić (grupa "C"), Aleksandar Stankovac (grupa "B") i Igor Ćebić (grupa "A") zaduženi za selekciju Prve beogradske lige.

       

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!