27.03.2019

Tradicionalna utakmica amaterskih reprezentacija Beograda i Ljubljane – Beograđanima nova pobeda

U tradicionalnoj utakmici amaterskih reprezentacija FS Beograda i MNZ Ljubljane koja je odigrana na stadionu SC FSB na Adi Ciganliji domaćini su zabeležili novu pobedu. Ovoga puta izabranici selektora Gorana Serafimovića pobedili su sa 4:0. Otpor Ljubljančana slomljen je tek početkom drugog dela igre.

  

U prvih 45 minuta mreže su mirovale, a kada je odlični arbitar Igor Stojiljković dao znak za nastavak utakmice Beograđani koji su dominirali u prvom delu nastavili su u istom ritmu. Takav pristup, borbenost i napadi u talasima donose vođstvo od 1:0 u 52. minutu. Tilen Minar je bio primoran na nespretnu intervenciju posle koje je postigao auto gol.

Samo dva minuta kasnije već je 2:0 za Beograđane, a golmana gostiju Lipovca savladao je Aleksandar Stojković. Bio je to period furioznih naleta domaće ekipe i u 58. minutu Luka Stojaković je i treći put primorao nemoćnog golmana Ljubljančana da vadi loptu iz mreže.

  

Odličnih 15 minuta zaokružio je debitant Milan Davidović. Igrač FK Dunav iz Velikog Sela, koji igra u Prvoj beogradskoj ligi, je sjajnom akcijom postavio konačan rezultat ove utakmice. Beograd – Ljubljana 4:0.

Oko pedeset promrzlih gledalaca uživalo je prateći ovu lepu utakmicu, a njen nivo uvećala je sudijska trojka naših internacionalaca Igor Stojiljković, Uroš Stojković i Miloš Miškeljin koja je besprekorno uradila svoj zadatak.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!