23.03.2012

Trijumf Amaterske reprezentacije FS Beograda na WON GU Kupu mira u Seulu (najnovija informacija)

Amaterska reprezentacija FS Beograda trijumfovala je u glavnom gradu Republike Koreje Seulu na fudbalskom turniru koji je održan u okviru tradicionalne manifestacije - Festivala kulture i sporta. Na takmičenju pod nazivom WON GU Kup mira, u finalnoj utakmici, Beograđani su, pred oko 5.000 gledalaca koji su bučno navijali, ubedljivo pobedili domaću selekciju Republike Koreje sa 5:1. Golove su postigli Jasmin Paučinac i Dušan Jovančić po dva i Dragan Janković. Inače, ambasador Srbije u Republcii Koreji Slobodan Marinković je posetio Amatersku reprezentaciju FS Beograda i prisustvoavo finalnoj utakmici na kojoj je tokom čitavog meča bodrio naše momke. Uz kristalni pehar namenjen pobednicima, Beograđani su osvojili i zlatne medalje. Beogradska amaterska selekcija, inače osvajač bronzane medalje u Regionalnom kupu UEFA, tako je postigla još jedan zapažen međunarodni uspeh. Što se WON GU Kupa mira tiče, ovo je treći put da ekipe iz Srbije pobeđuju (prethodne dve pobede su izvojevali FK „Borac“ iz Šajkaša i FK „Srem“ iz Jakova). Tako je još više učvršćen rejting srpskog fudbala u ovoj azijskoj zemlji.

Za sutra je planiran obilazak znamenitosti u Seulu, a u nedelju novo vidjanje sa ambasadorom, posle čega će uslediti povratak u kasnim večernjim satima. Pobednici WON GU Kupa mira stižu u Beograd u ponedeljak ujutru (oko 09:00 časova).

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!