23.05.2012

Trijumf Amaterske reprezentacije FS Beograda na Zlatiboru

Amaterska reprezentacija FS Beograda pobednik je kvalifikacionog turnira FS Srbije za predstavnika naše zemlje na 8.Regionlanom Kupu UEFA za amatere. Pobedom nad domaćinom ovog turnira Regiona Srbije koji je održan na Zlatiboru, selekcijom FS Regiona Zapadne Srbije od 2:1, Beograđani su osvojili pobednički pehar i predstavljaće Srbiju na kvalifikacionom turniru koji će se održati u Litvaniji.

Utakmica na „Švajcariji“ protekla je u izjednačenoj igri dve selekcije koje su se plasirale u finale. Međutim, izabranici selektora Jovice Milikića su brzo uspostavili terensku inicijativu i posle 17 minuta igre Jasmin Paučinac je postigao gol kojim je FS Beograda poveo sa 1:0. To je bio i rezultat u poluvremenu.

U nastavku slična igra i u 57. minutu je Radivojević povisio na 2:0. Domaća selekcija je u završnici utakmice svim silama pokušavala da popravi rezultat, ali je odbrana našeg tima igrala vrlo sigurno, a samo je u 83. minutu Miletić uspeo da smanji vođstvo FS Beograda. Tako je pobednički pehar koji mu je uručio gospodin Rajo Vasović, direktor Turnira, podigao kapiten naše selekcije Stefan Dabetić. Sve vreme dok se igralo padala je sitna kiša koja je raskvasila teren, ali su se naši momci odlično prilagodili uslovima.

Amaterska reprezentacija FS Beograda je igrala u sastavu: Đorđević, Petković (Simić), Radivojević, Sodatović, Kaluđerović, Dabetić, Paučinac (Janković) , Jovančić, Stojković, Vojnović i Krstić (Bojović).

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!