01.12.2018

Trijumf selekcije FS Beograda (U-13) na tradicionalnom turniru u malom fudbalu „Bratislava Kup 2018“

Selekcija FS Beograda (U-13) pobednik je 24. po redu, tradicionalnog međunarodnog turnira u malom fudbalu „Bratislava Kup 2018“ koji je danas održan u glavnom gradu Slovačke. Izabranici instruktora Željka Mikovića su bili ubedljivi na ovom turniru na kome su osim naše i domaće selekcije učestvovale još i ekipe iz Slovenije, Mađarske i Češke. Ovoga puta jednodnevni turnir održan je u bratislavskom Domu sportova po sistemu svako sa svakim.

  

Beogradske nade redom su pobeđivale vršnjake iz Ljubljane (5:3), Zapadne Slovačke (5:4), domaćina Bratislave (3:2), Đera (6:0) i na kraju Južne Moravske (6:1).

  

Posle utakmica održana je i ceremonija dodele pehara i priznanja, a naši dečaci će osim trofeja namenjenog pobedniku u Beograd doći i sa priznanjem koje je dobio Zoran Alilović kao najbolji igrač ovog tradicionalnog turnira.

 

Iz redova selekcije Brna je najbolji golman, Erik Bulin. Dok je član selekcije MNZ Ljubljana Erol Šabanaj najbolji strelac.

  

Delegaciju FS Beograda predvodio je generalni sekretar Miroslav Stojanović koji se ovom prilikom sreo sa rukovodstvom Bratislavskog fudbalskog saveza. Potvrđena je dugogodišnja uspešna saradnja dva gradska fudbalska saveza, Uz ekipu su bili još i istaknuti fudbalski radnik i član Komisije FSB za unapređenje suđenja gospodin Milan Krstić i Srđan Milosavljević u FSB zadužen za takmičenje mlađih kategorija.

© 2011 FSB, Sva prava zadržana. Web dizajn Solution Studio

SREĆNA NOVA 2013. GODINA!!!!!!!!

 

Svim fudbalskim klubovima i njihovim fudbalerima, trenerima, navijačima, rukovodiocima  i sportskim radnicima, kao i svim sudijama, komesarima, delegatima i našim poslovnim partnerima, sponzorima, saradnicima i prijateljima

Fudbalski savez Beograda želi

SREĆNU NOVU 2013. GODINU!!!!!!